Svi znamo koji je ples najpopularniji

Viralne pjesme i viralni plesovi, ali jedan je ipak popularniji! Rim Tim Tagi dim bolji je od Cha Cha Cha

Izvođači sa Eurosonga Käärijä i Baby Lasagna
Izvođači sa Eurosonga Käärijä i Baby Lasagna Foto: Canva
Podsjetio nas je na svoj ples, ali Baby Lasagna to radi bolje!

Na Eurosongu je važno imati dobru pjesmu, no koreografija je uz kostime također nešto važno. Možemo reći da je tako i općenito u glazbi, a vidjeli smo koji utjecaj imaju društvene mreže pri prenošenju viralnih pjesama i plesova.

Anketa

Tko Vam je Bolji?

Ukupno glasova:



\\folder\vezani_članak Beba Baby Lasagna Kakav hit! Dječak pred vrtićem izveo "Rim Tim" i oduševio, a Baby Lasagna mu poručio: "Najveća konkurencija!"



Pogotovo je tako i u slučaju Baby Lasagne koji je uz pjesmu svijet zapalio i popularnim plesom. Jednostavan pomak ruke zapamtili su mnogi obožavatelji, a i neke poznate osobe su tim potezom odale počast upravo hrvatskom natjecatelju na Eurosongu.

\\folder\vezani_članak Nemo i Baby Lasagna Što mislite? ANKETA Kome se više pljeskalo, Baby Lasagni ili Nemu?

Ipak, pri jučerašnjem polufinalu, prošlogodišnji finski kandidat Käärijä, podsjetio nas je na svoj poznati ples za pjesmu Cha Cha Cha, koji je nasmijao mnoge gledatelje.
Također jednostavan plesni pokret koji se sastoji od pomaka ruke, a mogu ga rekreirati i ne talentirani plesači.



 
Vidjeli smo bezbroj snimaka plesa na Rim Tim Tagi Dim, a lijepo se prisjetiti i nekih prošlih trendova, no bilo kako bilo, Baby Lasagna i njegova energična izvedba ipak daju malo uzbudljiviji dojam pri plesu nego finska verzija, zato se valjda i cijeli svijet zarazio upravo potezom iz njegove koreografije.

Ples tako približava i spaja ljude, a pokazuju koliko podršku imaju za omiljenog predstavnika. Zao svi podignimo ruke i plesom pokažimo koliko kvalitetnog kandidata imamo.